Tuesday, January 31, 2012

TALVISED LINNUKESED



MATEMAATIKA

Õppisime mõõtmist. Esmalt mõõtsime värvilisi pulki joonlauaga. Pärast meetriliste paeltega klassiruumi.





























Monday, January 30, 2012

KOOLITANTS

Meie tublid võimlejad said oma esimesed lavaristsed kohe suurel Salme kultuurikeskuse laval. Toimus Koolitantsu festivali eelvoor. Kadi võimlejaid sõitis Tallinna 53, kolmest erinevast koolist. Kaasas toetav tugirühm vanemaid ja õpetajaid. Sisenemisel suuuuuuurde majja, said kõik käele osaleja templi. Seadsime end III korrusel sisse. Prooviriided selga, jalad lahti ja oligi esimene kiire proov laval. Siis algas soengute tegemine ja kostüümide selga panek.
Kellel mahti oli, see pistis kotist midagi suhu ka.






















Veel viimane lihv kavale proovisaalis. Veel viimase treeneri näpunäited.














Kui kõik olid esinemiseks valmis, siis pugesim vaikselt rõdule ja jälgisime huviga teiste esinemisi. Imetleti kostüüme, nauditi muuskat. Meie kava oli üsna lõpus, aga kuna kogu kontsert käis väga kiires tempos, siis polnudki hirmus pikk see ootamisaeg.
















Videot saad vaadata siit.

Laval tuli kõik välja lustiga ja seda ka kohtunikud kiitsid. Eks oli muidugi ka pisivigu, aga me ju alles algajad! Kelgukava tegijad said kiita originaalse kava ja pilkupüüdvate-lihtsate kostüümide eest. Suured tüdrukud paistsid silma oma hea kehakooliga ja kaunite kostüümidega. Kohtunikud olid arvamisel, et seda kava oleks võinud veelgi pikemalt nautida. Kõik olid tublid!



Meie piigadele jäid esimest tähtsat esinemist meenutama koolitantsu pastakad.





https://picasaweb.google.com/114373278351645235973/Koolitants2812012?authkey=Gv1sRgCLeA4oCfhc-dWA&feat=email#5702731543681736242

Tuesday, January 24, 2012

MATEMAATIKA





















Mida üks pea ei suuda, seda mitu pead suudavad.

Monday, January 23, 2012

DRAAKONIAASTA

Täna oli meie kord üllatada oma suuri sõpru uue aasta puhul. Kinkisime neile pilte ja kaarte koos draakonikommiga. Germo sõnad klassist lahkudes - hullult lahe oli.
Kõigile teistele soovisime samuti head uut aastat oma uute äsja valminud draakoni maskidega. Elevust kui palju! Õpetaja lubas ju isegi teisele korrusele minna. Seda kasutati täierinnaga ära. Ega direktori kabinetki vahele jäänud.

Friday, January 20, 2012

KOLMAS VEERAND

Õpetaja fotoaparaat streikis veerandi algul. Sellest ka infosulg.
Kuna matemaatika töövihik jäi nädala hiljaks, siis tuli leida muid õppimisvorme. Näiteks töö paarilisega. "Näita, palju jääb mul 10-st puudu!"




Eesti keele tunnis lugesime talveluuletusi.




Kunstitunnis puhusime sinist tušši kõrrega paberile laiali. Sellele liimisime volditud mustriga kindad.





















Pikapäevarühm on saanud palju õues olla ja lumerõõme maitsta. Vanessa käes on üks jäine loodusime.
Papptaldrikutest tegime klassis lumememmesid.