Tuesday, November 23, 2010

TEISIPÄEV

Teisipäev on meil alati töine päev - tööõpetuse tunnid ju! Tüdrukud kudusid ikka hoolega oma kätiseid. Triinu sai mõlemad valmis, sest kodus oli usinalt pärlid ära õmmelnud, nüüd jäi ainult kokku õmblemine. Carmen oli kodust kaasa toonud kaunid lilled, mis ta litrite ja pärlitega oma tööle õmbles. Üks sai täitsa valmis. Mõlemad kandsid neid päeva läbi uhkelt. Aigi tikkis oma käistele usinalt roosasid lilli. Ka Adeele sai kudumisega lõpule ja kavandas tööle kaunistuse. Teistel tuleb veel pisut vardaid liigutada. Triinul jäi aega veel üle alustada uut tööd - juuksekummi lillelist kaunistust. Kõige põnevam oli seal juures riideservade küünlaga sulatamine, et takistada hargnemist.
Poistel olid täna peos noad ja õpiti selle tööriistaga ringi käima. Õpetaja vaatas üle valminud vineerist maskid ja krokod.


Hoogne töö käis mõlemas ruumis.







Rõõmukiired:

REEDEL 12. NOVEMBRIL TOIMUS RAPLAS PÕHIKOOLIDE IV-V KLASSIDE RAHVASTEPALLI VÕISTLUSED. MEIE KOOLI VÕISTKOND SAAVUTAS 6 KOOLI SEAS II KOHA. VÕISTKONNAS MÄNGISID SIGRID ILLIPE, ELO KUMEL, PILLE ESNAR, MERILIN MERILA, KAREL KREUZ, KAREL PÄRN, MARKUS LAIDMETS JA JÜRI LOHK.


ADEELE võttis osa muusika- ja kunstikoolide omaloomingupäevast. Ta kirjutas selleks laulu "Unistus". Õpetaja Eve-Mai aitas noodid kirja panna ja muusikakooli õpetaja abiga valmistati ette solist. Nüüd on lugu toredas laste noodikogumikus.

Kodutütardel oli olnud tore. Mullegi õpetati täna sõlmi.

No comments: