Tuesday, January 13, 2009

13.jaanuar

Täna alustasime koolipäeva arvutiklassis. Tegime tutvust pranglimisega( peast arvutamine ). Esialgu treenisime liitmist. Eriti edukad olid tunnis Andra, Jaanus, Joonas, Karel, Marta. Õhtul vaatasin huvi pärast tabeli üle ja avastasin, et hiljem olid trenni teinud veel Greete, Karel ja Andra. Kõik nad olid oma tulemusi parandanud. Greete tõusis edetabelis 3 kohta, Karel liikus teiseks ja Andra suurendas veelgi oma edumaad. Kes arvuti taga parajasti ei istunud, see lahendas töölehte või täitis töövihikut. Töölehe veatu täitmise eest kiitus Jaanusele, Adeelele, Andrale, Joonasele, Martale, Hedvikale. Töövihikus ei olnud vigu Martal, Joonasel, Renekil, Adeelel, Laural. Kodused tööd olid väga hästi tehtud. Kiitused Greetele, Sigridile, Mardole, Martale, Joonasele, Karelile, Andrale, Triinule, Renekile, Jaanusele, Adeelele, Laurale, Carmenile.
Eesti keele tunnis otsisime kodus harjutatud muinasjutust hüüd- ja jutustavaid lauseid. Mängisime ilmeka lugeja mängu. Pall otsustas mängujuhid. Lõpuks võiski muinasjuttu hakata teistele ette lugema. Seda tehti väga hästi. Lausa lust oli täna lugejaid kuulata. Loeti ilmekalt, ladusalt, vigu eriti ei olnudki. Eriti meeldisid Hedvika ja Adeele jutustaja rollis, Renek ja Karel hundi ja kitse rollis. Lõpuks tuli täita muinasjutu põhjal veel üks lugemisharjutus töövihikus ja kasutada õpiku sõnastikku tähenduste leidmisel. Väga nutikad olid Carmen, Jaanus, Adeele, Andra, Marta, Hedvika. Jõudsime veel lugeda luuletust talveliblikatest - lumehelvestest.
Kehalises hüpati täna kõrgust. Kiitustega tulid tunnist Greete, Sigrid, Joonas, Karel, Andra, Jaanus, Adeele, Laura.
Loodusõpetuses saime kätte uued töövihikud. Küll oli uudistamist ja uurimist. Lõpuks saime ikka esimese teema juurde ka asuda. Järjestasime koolikotis olevaid asju erinevate omaduste järgi. Koduseks tööks jäi mõistatus koolitarvetest. Kui osad läksid trenni, siis teised hakkasid hooga kohe lahendama.

Oli rahulik ja meeldiv koolipäev!

No comments: