Tuesday, April 13, 2010

13.aprill

Matemaatikas lahendasime tekstülesandeid massiühikutega. Tegime seda armastatud tikumänguga. Ikka nii, et iga õige vastus annab vastajale tiku ja lõpuks loeme saagi üle. Inimeseõpetuses tegelesime oma valla ja kool sümbolitega.












Alanud on Kehtna valla kirjanduspäevad. Külas käis täna kirjanik Heiki Vilep. Ta tutvustas oma raamatuid. Paljud neist on meile hästi tuttavad. Ette luges ta lõbuse loo varsti ilmuvast Liisu uuest, neljandast raamatust.

Huviga kuulas ta ka meie loomingut. Aigi lugu omale nime saamisest pani teda mõnusalt muhelema. Adeele luuletuse lõpus noogutas ta tunnustavalt ja kirjutas hiljem Adeelele autogrammi juurde - Tulevasele kolleegile. Selgus, et kirjaniku esimene raamat "Tere-tere!" ilmus samuti Leelo Tungla õhutusel nagu ka Adeele luule ajakirjas "Hea Laps"
Kui Carmen, Laura ja Marta lugesid ette meie ühiselt mõeldud salmikesed tähestikust, siis soovitati meil välja anda oma aabits.
Loomulikult sai kirjanikule küsimusi esitada, autogramme paluda ja ka tema raamatuid osta. Adeele soovitas kõigile soojalt raamatut "Nõiutud linn".














Juba teist päeva ootab meid söömast tulles pesa peal toonekurg. Carmen tõi hommikul klassi kimbu sinililli. See meelitas ka meid pikapäevarühmaga metsa esimesi õisi noppima.


Need õied tõi klassi eelmisel nädalal aga Mardo.


Mõne päeva saime rõõmu tunda, et kõik on terved, täna oli juba 3 puudujat.

No comments: