Sunday, April 25, 2010

MÖÖDUNUD NÄDAL

* Matemaatikas pakkus kolmapäeval elevust ülesannete lahendamine 1935/36 õ-a töövihikust. Imestama pani kui väikese raha eest siis ostusid teha sai. Neljapäeval juhtus bingomängus üsna haruldane asi - Adeelel õnnestus saada kolmekordne võit ja samas said topelt -bingo veel Triinu ja Hedvikal. Oli õnnelik päev!
* Luuletuse vastamine läks väga hästi, olid ainult väga head ja head tulemused. Eriti vahva esituse eest kiidan Sigridit, Hedvikat, Laurat, Carmenit, Triinut ja Adeelet. Rühmatöö häälikuühendite kohta oli viljakas, enamus teenis kiituse veatu töö eest.




























Reedel lugesime juttu "Siil udus". Kes parajasti lugemas polnud, see sai ekraanilt sama multikat jälgida. Õpetaja sattus täiesti nostalgiasse ja ei suutnud end tagasi hoida ja pakkus vaatamiseks veel teisigi vanu armsaid vene multikaid.
* Neljapäeval nautis enamus klounide etendust klubis. Oli ütlemata palju siirast rõõmu ja südamest naeru. Hedvika oli valmis nahast välja pugema, et lavale koos nendega trikitama pääseda. See ei jäänud ka klounidele märkamata ja lavale ta sai. Ja trikk sai ka tehtud, kuigi silmad läksid seda tehes suureks kui tõllarattad. Karelil oli au istuda veidi aega klouni Tuut kõrval. Lõpuks said kõik mälestuseks postkaardi, millele Sigridil oli julgust autogramme küsimas käia.

Lõpus lauldi koos lõbus laul konnast.Loomulikult ei pääse klubist ükski laps välja nii, et tädi Helgi pakutud komm põses ei oleks.
Need, kes klubis ei käinud, täitsid sel ajal klassis töölehte klounist.

* Söömas käisime endiselt spordimajas. Isegi tore on pärast lõunasööki väike jalutuskäik teha. Ilmad olid aga palju jahedamad, et mitte öelda külmad. Riidessepanek aga vajab tugevat veenmist.
* Loodusõpetuses uudistasime kompassi ja veendusime, et muutes oma asukohta ei muuda asukohta ilmakaared.
* Jalgpallivõistlustelt tuli Karel tagasi hõbedase medaliga.









* Sel nädalal said kõik omale töövihiku, et jalgrattaeksamiks valmistuda. Kõik asusid kohe hooga seda täitma, õpetajal ei õnnestunud vahetunnis ka lapsi laua tagant välja saada.
* Reedel voltisime tulpe ja loomulikult olid kohe pikakasse saabunud esimese klassi tüdrukud jaol. Nüüd kehastusid meie tüdrukud õpetaja rolli ümber.
* Arvutitunnis proovime igal nädalal leida lisa õpitavale. Seekord tegelesime inimeseõpetuse teemaga, riigi valitsemine. Uudistasime Riigikogu ja presidendi kodulehekülgi, tegime tutvust ministritega. Ühel hetkel kõneles meie ees peaminister isiklikult, sattusime riigikogu veebikaamerat kaema. Andrus Ansip kõneles olukorrast maailmas tuhapilvede tõttu. Hiljem treenisime veel häälikühendeid ja massiühikute teisendamist. Meistriteks osutusid Laura ja Hedvika.
* Päevaraamatud on enamvähem korda saanud. Tore!
* Juturaamatud edenevad. Ka tore!
* Tore ei ole, et haigused ikka liiguvad ja vihikud ununevad koju ning kodused tööd kipuvad poolikuks jääma.
* Põnev oli, et direktor andis üks päev keka tundi.
* Inglise keelde on puudumiste tõttu tekkinud palju võlatäpikesi. Nendega peaks kohe tegelema hakkama! Kõrge hinnangu sai Adeele koostatud raamat, kiitust väärisid veel Marta, Triinu, Reneki tööd.
* Vanapaberipaki on juba kooli toonud Carmen ja Hedvika. Loodame lisa!
* Kehtnasse läksid valla kirjandusnädala raames tehtud järjehoidjad ja 4 tüdruku viktoriini vastused.
* Pühapäeval esinesid võimlejad spordimajas südamenädalal.
* Oli rõõm kuulda, et mõned külastasid klubis Kehtna muusikakooli kontserti ja jäid kuulduga väga rahule.
* Väga maitses kõigile Sigridi ema küpsetatud seemneleib. Kandik tühjened hetkega. Sigrid pakkis õpetajale ka tükikese fooliumisse, et ta ilma ei jääks. Väga hoolitsev!

No comments: