Monday, March 2, 2009

2.MÄRTS

Täna oli klassis sünnipäevalaps - Aigi. Tema tool tõusis üheksa korda eriti kõrgele, sest tõstjate arvates olevat ta olnud väga kerge. Õppisime hoolega kella. Mõnel on asi täiesti selge, teised aga näevad veel kurja vaeva asjaga. Igal juhul saab koos sõbraga harjutades asja paremini selgeks.






Eesti keele tunnis jätkub juttu lõpmatuseni, sest teemaks on ju koerad. Kellel siis poleks midagi sel teemal kaasa öelda. Uudistasime pilte slaidikavas erinevatest tõugudest ja üritasime leida, mida iseloomulikku igal tõul on. Ristsõna vastuseks tuli ka taksikoer. Koerte hingeelu tunneb meil aga kahtlemata kõige paremini Sigrid. Kunstitunnis valmisid vanadest sokkidest sokikoerad. Triinu on meil eriliselt tragi õmbleja. Kohe näha, et niit ja nõel pole selle tüdruku käes esimest korda. Usinad õmblejad Carmen, Sigrid, Marta ja Laura said samuti oma koerad valmis. Suured tänud neile, kes varustasid ka klassikaaslasi sokkidega. Mõni ema oli just alles hiljuti sokkide hulgas karmi otsuse teinud. Nii see on ikka - tarvitseb sul midagi minema visata kui kohe seda vaja läheb!


Ujumast tuldi teatega, et järgmine nädal on viimane ujumine. Suusavõistlustel käijad - Sigrid ja Jaanus - said kiita. Sigrid läheb kolmapäeval nüüd rahvaste palli võistlustele ja Adeele esindab meie kooli ja klassi maakonna viktoriinil.

No comments: