Monday, March 30, 2009

30.märts

Jälle vesine nädalavahetus läbi. Lumi sulab, lumikellukesed õitsevad. Neid ka täna maalisime.
Täna jõudis meie reisisell Sigrid kooli tagasi. Ta kostitas kõiki maitsvate kommidega ja kinkis kõigile kauni teokarbi kaugelt maalt. Õpetaja sai uhke Hispaania lehviku. Väga põnev oli ka oma käega katsuda merisiili. Mõni päris pelgas seda kätte võtta. Muljeid oli Sigridil muidugi palju ja ega kõiki korraga ära kuulata jõuagi, aga pildid koobastest ja loomaaiast panid küll teised ahhetama. Toredad fotod olid tal peale selle veel vaatamiseks kaasas.
Puudujaid täna polnud. Kella keeramine vist tegi väikese vembu ühele unimütsile. Üllatus oli klassis ka. Meie projektor on nüüd laes ja mugav kasutada. Peale tunde sai kohe selle abil multikaid vaadata.
Täna õppisime selgeks ühe uue tähelepanumängu "Kükita!". Päris lõbus oli kui mängureeglid selgeks said. Tuletasime meelde tuntud muinasjutte, neist oli kokku keedetud üks tõeline muinassupp. Lugesime ka uut muinasjuttu "Pilleke paksus metsas". Adeele oli just isaga nädalavahetusel seda lugu laste esituses näinud, kui isa žürii tööd tegi. Arutasime, kuidas kirjutada teadet kaduma läinud Pille leidmiseks.
Kehalises testiti täna oma kehalisi võimeid. Näiteks põnev oli olnud vastupidavuse test. Joonas imestas ise ka, et ta nii kaua vastu pidas.
Algasid näidendite välja mõtlemised, sest reedel on koolilava algklassidele. Uisutajatele on veel 14 vaba kohta.

No comments: