Wednesday, September 8, 2010

8.SEPTEMBER

Appppppi! 5 haiget täna. Ega ometi jälle haigused ei kimbuta meid nagu eelmisel aastal?Mardo üllatas meid täna porgandivaagnaga, vitamiinid kuluvad ära. Veel oli tal kaasas üks vääääääga vana raamat, eelmise sajandi algusest. Õpetaja veeris veidi vanu tähti kokku. Mardo viis aga raamatu ajalooõpetajale näha. Marta aitas tal ajalookabineti üles leida. Laura saabus kooli hunniku kootud paeltega. Tõsiselt nakkab see sõrmedel kudumine. Nii mõnigi kraamis veel kotist lõngakera välja. Peale tunde töötas virkade näppude selts, matemaatikat olevat sealt kõrvalt ka veel harjutatud?!
Kui eile nakatasime 5.kl tüdrukuid sellega, siis täna tekkis huvilisi juba ka 1. ja 2.klassi omade seas. Katrin läks bussile kudumine sõrmedel ja imekombel sai ta isegi tossupaelad nii kinni seotud.

Eesti keele tunnis oli vaja vanasõnadesse puuduvad sõnad leida ja kui kontrollkaart näitas veatut tööd, siis võis kommipurgist end premeerida. Siinkohal tänud Reneki emale, kes aitas purki täita. Väga vahvalt jutustasid endast Sigrid ja Laura. Miniuurimuses selgitasime välja oma klassi õpilaste lemmiksööke, -jooke, -loomi, -jäätiseid, jne. Hiljem arvutitunnis said neist koostatud diagrammid. Esimest korda kasutasime EXEL programmi. Matemaatikas kordame ikka hoolega korratabelit, suvi on tõsist laastamistööd teinud. Martal õnnestus täna teistest kiirem olla ja mäng võita. Loodusõpetuses rääkisime komeetidest, langevatest tähtedest, meteoriitidest.Alati tundub, et loodusõpetuse tund on liiga lühike, sest nii palju oleks veel arutada, uurida, vaadata, ...

No comments: