Thursday, February 12, 2009

12. veebruar

Täna tegime tutvust erinevate kogudega. Oli huvitav. Näha sai Marta vanatädi alustatud postkaartide kogu. Marta oli välja otsinud sealt kõige vanema kaardi, peaaegu 100 a vana jõulukaart. Veel näitas ta ühte väga naljakat jõulukaarti.








Mündikogusid oli kohe kaks. Neid näitasid Andra ja Aigi.












Karelil olid kaasas medalid. Isa kogutud medalitele on Karel juba kenasti lisa teeninud. Viimane võit tuli esmaspäeval Keilast.





















Ka mänguasjade kogud olid kaasas kahel - Mardol ja Renekil.
Sigrid tutvustas oma ajakirjade kogu ja Adeele teatrikavade ning reisifotode kogu.








Väga põhjalikult oli asja ette võtnud Hedvika. Nägime tema imekauneid ehtekarbikesi, mis erinevatest riikidest toodud. Veel kommipabereid, loomakesi, nööpe.











Hoopis isevärki asju kogub meil Triinu. Nimi ei jäänudki mulle meelde, aga igatahes on need vibulaskjale vajalikud asjad.






Täna oli väljas ka näitus neljajalgsete sõprade piltidest. Carmeni ja Hedvika ülesandeks oli ust lukustada ja avada ning ruumil silma peal hoida ( "valvuritädid" ).
Sünnipäevalapsi oli meil täna kaks. Õnnitlesime Renekit ja Laurat. Nemad kostitasid hea ja paremaga. Kahjuks aga rikkusid ilusat päeva suuremad koolikaaslased ( meie omad vennad näiteks ), kes aplalt jaole tormasid. See jättis väga viletsa mulje.
Peale sööki kiirustasime klubisse nukuteatri etendusele. See oli väga vahva. Jälle veendusime, mis võlujõud on näitlejal. Kasutati porolooniribasid ja käsi ning laval elustusid iluuisutajad, tsirkus, tähestik... Suurepärane! Triinu aga sõitis hoopis Kehtnasse laulukonkursile. Hoiame talle pöialt! Adeele läks ka kuulama, sest temagi õde esines.
Käsitööring valmistus sõbrapäevaks. Pildile jäid käepaelad. Kaarte tehti ka

No comments: