Sunday, February 15, 2009

REEDE ja 13.

Kuupäev ei ennusta just head, aga vastupidiselt peaks tulema väga tore päev!
Mis päev see õieti oli? Kommipäev? Puna-roosapäev? Muusikapäev? Südametepäev? Või midagi veel?
MUUSIKAPÄEV - Hommikust saadik kõlas koolimajas muusika. Meie multifunktsionaalne direktor oli täna DJ. Nädala alguses oli võimalik tellida sõbrale tervituslugu. Nagu kuulda, olid meie tüdrukud usinad tervitajad. Ise käisid nad trepil tantsimas ja kaasa laulmas.
Ka õpetajale oli Adeele ühe loo tellinud.
KOMMIPÄEV - Hommikul kinkis õpetaja kõigile punased pulgakommi südamed. Matemaatikas lahendasime ülesandeid niikaua kui kommikarbist punased kommid otsa said. Esimese tunni ajal tuli viies klass meid tervitama. Nad lugesid ette mõtteid sõprusest, mis meie kooli lapsed kirja pannud. Hedvika ja Triinu mõtted tundsime nende hulgast ära. Triinule anti veel üle väike auhind, sest tema valis meie klass kõige sõbralikumaks. Kommi aga jätkus kõigile.
PUNA-ROOSAPÄEV - viies klass palus kõigil kooli tulla punastes või roosades riietes. Seda me enamuses ka tegime. Õpetajale ei olnud see üldse raske ülesanne. Punane ju lemmikvärv!
SÜDAMETEPÄEV - joonistasime ja meisterdasime südametega kaarte, neile lisasime vanasõnu ja mõtteteri sõprusest. Õmblesime käepaelale nööpe ja kleepisime südameid.
Aitäh Carmenile toreda kingituse eest! Oled väga tähelepanelik ja tead täpselt, mis õpetajale meeldib.
Pärast tunde sai vaadata, kuidas suured võistlevad. Õpetaja oli kohtunik. Oli väga lõbus. Nad dramatiseerisid ühe muusikapala sõbrapäevalikuks, pakkisid kingitust, disainisid sõbrale kostüümi ning täitsid ühe meeskonna ülesande. Viimase pidid ka õpsid läbi tegema ja olime selles parimad. Veendusime taas, et meil ON hea meeskond!

No comments: