Wednesday, October 21, 2009

19.-20.oktoober

Vihmane nädalavahetus sundis tegema tubaseid toimetusi. Märksõnad: korvpallivõistlused Tartus koos hotellis ööbimisega, vanaema juures, ujumine, lumesõda, hiire poolt maha murtud papagoi, tikkimine, Raplas käik, päevaraamatu täitmine, poemäng, põgenenud tsintsilja, issi sünnipäev, Tartus teatris isa etendusel, ukakas,pimesik ja peitus, uisutamine, bowling, Kohilas, üksi rongisõit Viljandist koju, kassiga mängimine, Alias, öö naabrite juures, valimaskäik, uued vildikad, tubade vahetamine. Karel tuli kooli uue uhke karikaga. Seekord sai ta selle parima mängija tiitliga. Lisaks veel väike korvpall.
Matemaatikas korrutasime ja jagasime eile arvuga 2, täna arvuga 10. Nuputamisülesannete lahendamisega jäid täna silma Jaanus ja Adeele.


Töövihiku eest kiidan seekord eriti Renekit. Paljud töövihikud tuli aga koju tagasi saata, sest midagi oli veel kohendada vaja.
Eesti keele tunnis tegime eile rühmatööd sõnaliikide kohta. Edukad rühmad olid Greete-Sigrid-Adeele ja Marta-Hedvika-Laura. Lõpuks tuli igal rühmal veel ette kanda unelaul. Eriti põneva esitusega jäid silma Mardo, Aigi ja Triinu. Aigi ümises viisi ja teised laulsid.

Poisidki pidid "tite" magama laulma. Said hakkama igati, kuigi veidi nalja sai. Lugemispaladki on olnud neil kahel päeval unest ja magamisest. Täna treenisime asesõnu.
Muusikaõpetaja tunnistas kaunimaks vihikuks Adeele oma. Ka veerandi hinded pani muusikaõpetaja juba välja. Mõni küll ütles, et ei taha neid enne reedet näha. Pidavat põnevam olema. Ka kehalise hinded on juba välja pandud. Täna mindi kehalisse eriti rõõmuga, sest oli ujumistund. Õnneks olid kõigil asjad kaasas ja keegi ei pidanud kurvalt basseini äärele jääma. Inglise keele tunnist tuldi eile õhinaga, sest tund oli arvutiklassis. Harjutati tähestikku. Esimene hinne tuleb järgmisel veerandil. Inimeseõpetuses veendusime taas, et me kõik oleme erinevad ja näeme maailma erinevalt, eelistame erinevaid tegevusi ning asju. Seda tõestas nii läbi viidud rühmatöö kui ka katsed.

Koridori panime Andra ja Carmeni abiga üles uue näituse.










Käsitööringis valmis veel mitu head paari kauneid sõrmikuid. Pikapäeva rühmas värvitakse juba kaks päeva järjest mõnuga pilte hobustest ja Limpast. Joonas pajatas siia kõrvale pikalt Limpa raamatust. Tore, kui nauditakse loetut!





Tänud on mul öelda veel mitmele vanemale - meisterdamiseks toodud kraami eest, toetuse ja usalduse eest, kauni lillekompositsiooni eest.

Loodan, et Adeele ema-vanaema projekt leiab toetust. Lähemalt loe e-kirjast!

No comments: