Sunday, October 25, 2009

REEDE

Oli traditsiooniline veerandilõpu viktoriin. Korraldajateks üheksandikud. Vahepalu pakkusid neljandikud. Väga võimsalt kõlas nende laul miksidest.Lustakad luuletused rääkisid erinevatest lastest. Kuna rahulolematud õpsid vaidlustasid mitu küsimust, siis muutus hiljem ka lõpptulemus. Tegijal juhub mõndagi ( nii ütles ka direktor kogunemisel )
Kolmanda tunni alguses jagas õpetaja Tiina kätte esimesed tunnistused - inglise keele tulemustega. Tulemused olid head ja väga head. Kõik olid ühisel arvamusel, et on tore uus õppeaine. Meeldivateks tegevusteks nimetati - sõnade õppimine, mängud, laulud, tähestik, rollimängud.
























Klassitunnistust tuli veel oodata. See saadi pihku alles peale kogunemist. Klassi jõudes oli aga esmalt väike kontsert. Sooviti esitada laulu õpetajast.Tunnistused olid rõõmsad. Viis õpilast lõpetas veerandi ainult viitega. Lisaks neile oli veel kolmel "viite" hulgas ainult 1 "neli". Õpetajale tegi rõõmu see, et kõik olid õppinud oma võimetekohaselt. Loodetavasti jääb ka nii järgmisel veerandil, mis veel 1 nädal lühem kui see. Kui veel ka unustamisi vähemaks jääks ja päevaraamatud kiiremini korda saaksid!
Nüüd on aeg puhata!

No comments: