Thursday, October 1, 2009

KOOLIELU PILDIS

Tänases kunstitunnis kasutasime käsitööpaberit ehk kiudpaberit. Enne vaatasime kui mõnusalt sellest valgus läbi kumab. Saime teada, et seda saab rebida ainult märjalt. Rebimise tulemusena peaks valmima kirjud sügislehed. Töötati mõnuga, kohati oli nii vaikne klassis, et kuulda oli ainult lampide surinat. Muidu meeldi meile küll kangesti lobiseda. Vahel ehk liialtki.
Täna pistsin oma nina ka inglise keele tundi. Karel kutsus mu kohe omale pinginaabriks, aga jäin targu tahaplaanile, kuigi hääldasin püüdlikult kõiki sõnu kaasa. Lihtsalt oli võimatu jääda kõrvalt vaatajaks. Sain teada ka seda, miks öeldakse palmipuu, mitte lihtsalt palm inglise keeles. Inimene õpib kuni elab. Käsil olid parajasti sõnad P,Q ja R-ga. Kõik tahtsid kangesti tahvli juurde pääseda.












Vahetundides uuriti täna tõesti hoolega väljapandud raamatuid. Oli ka mida vaadata! Džungliraamat teeb avades isegi häält! Joonas oli väga huvitatud, kust see hääl ikkagi tuleb. Palusin tal seda mitte väga "sügavalt" uurima hakata. Jaanus avastas uusi põnevaid fakte dinosaurustest ja pommitas õpetajat küsimustega. Jäin jänni mis jänni. Hedvika oli ka raamatukogust toonud eile endale 2 põnevat raamatut dinosaurustest. Üheks lemmikuks oli kummituste raamat, samuti ka raamat inimese kehast. Seda seepärast, et neis raamatutes saab ise pilte liigutada.










Juturaamatute lugemine on ka üsna kenasti edenema hakanud. Palusin kõigil enda selle nädala tööd ise hinnata. Pooled arvasid, et on olnud väga usinad lugejad, pooled aga ei olnud oma tööga eriti rahul. Õnneks on alati võimalus end parandada ja tublim olla. Ja lõppude lõpuks pikad ja pimedad õhtud alles tulevad.







Eile valmis loodusõpetuse töö koos sõbraga.















Järgmised pildid on eilsest ajakirjanduse tunnist.















Täna hommikul sain just vanad lilled prügikasti saadetud ja vaasi puhtaks pestud, kui Mardo astus klassi sisse kauni lillekimbuga.
Pärast flööditundi andis Sigrid mulle väikese kontserdi omaq uhiuuel pillil. Seljataga oli pikk koolipäev, aga laps rahulolev ja õnnelik.Üldse on viimsed koolipäevad olnud hästi palju rahulolu toovad ja mõnusad. Täna mängis kooliraadio vahetundidel väga erinevat muusikat ( ooper, keelpillid, rahvalik muusika, sümfooniaorkester, ... ). Oli rahvusvaheline muusikapäev. Adeele läks sel puhul oma muusikakooliga kontserdile.

No comments: