Sunday, May 16, 2010

MÕNED HETKED VIIMASTEST KOOLIPÄEVADEST 2

Kolm õpilast esindas meie kooli maakonna õpioskuste olümpiaadil. Need olid Sten ( I kl ), Gerda M ( II kl ), Adeele ( III kl ).
Sõitsime selleks Märjamaa suurde gümnaasiumisse. Juba ainuüksi sissepääsu leidmine oli katsumus. Kõik klassid viidi erinevatele korrustele. Mina jäin turvama kõige nooremat. Tuli täita pikad ja põhjalikud töölehed. Kes sellega valmis sai, see võis saalis maiustada ja puhata. Märjamaa kooli õpilased pakkusid vaatamiseks näidendi. Kooli õppealajuhataja andis kõigile värvilised osalejakaardid, koolidele kingiti pastakad ja kalendrid.













Õpetajad püüdsid kõik tööd kohe ära parandada ja punktid kokku lugeda ( siin kõik ei läinud plaanipäraselt ja segadust jätkus viimse hetkeni, nt Adeele tulemust pidime ootama lausa mitu päeva ). Aga tasus oodata, sest ta sai I koha ehk jagas Märjamaa tüdrukuga I-II kohta. Auhinnaraamat on veel temani jõudmata, aga küll tuleb seegi.
Pikka aega õpiti ja valmistuti jalgrattaeksamiks. Eksami teooria osa õnnestus meil sooritada ainult Sigridil ja Carmenil.


Ka teisel katsel ei läinud paremini ja nii tuligi Sigridil üksi ( sest Carmen jäi haigeks ) teha läbi sõidueksam. Seegi ei olnud sugugi kerge. Õnneks sai enne harjutada ja elementidega harjuda. Õpetaja Kati kiitis hiljem meie klassi abivalmis tüdrukuid, kes olid igati abiks kohtunikena. Võib veel lisada, et koos Sigridiga treenisid seal need 4 last, kes kooli maakonna võistlusel esindasid ja sealt muide suure karikaga tagasi tulid.






No comments: