Monday, October 13, 2008

13.oktoober

Nädalavahetuse muljed said esimeses tunnis kohe ära jagatud, muidu ajavad üle ääre. Paljud oli ujumas käinud ( väike eelluure kursuseks! ), ööbiti vanaema juures, käidi saunas, vanaisa sai uue auto, peeti pidu, ema andis tundi pühapäevakoolis, mängiti kohvikut-poodi-kooli-lasteaeda, külastati Tallinna sõbrannat, kirjutati raamatut, uudistati rekkaautot, kohtuti nahkhiirega...
Pärast seda kõike treenisime peast arvutamist, nuputasime ( Adeelet ja Jaanust ei õnnestunud ninapidi vedada ). Tunni töö eest kiitus Joonasele, Martale, Jaanusele ja Adeelele. Kodustes töödes oli mõnel jälle töökorraldus korralikult läbi lugemata jäänud ja seetõttu paarisarvud värvimata jäänud. Kiitus Renekile, Martale, Triinule ja Adeelele. Oli ka poolikuid töid ja mõni pidi enne tunde kodust tööd tegema. Lõpuks vaatasime üle oma reedesed kontrolltööd. Parim töö oli Martal. Hindele viis kirjutasid töö veel Laura, Jaanus, Adeele, Triinu, Joonas.
Eesti keele tunni ajal käisime õnnitlemas õpetaja Annet tema juubeli puhul. Tüdrukud joonistasid pilte ja poisid andsid lilled üle. Pärast oli suur õnnitluste pidu saalis, aga meie olime siis ujulas.
Õpetaja luges ette hulga Erika Esopi sügisluuletusi. Kordasime oma valitud sügisluuletust. Enamus on valinud õppimiseks tammetõru luuletuse. Otsisime riimuvaid sõnu. Tegime tutvust uue sügisese näidendiga.
Ujulast tulid tagasi tilkuvate juustega lapsed. Järgmine esmaspäev võtan fööni kooli kaasa, et asja parandada. Ise olid kõik väga rahulolevad ja õnnelikud oma saavutuste üle. Carmen ( kes küll ise ei saanud ujuda )arvas, et treener Maris õpetab küll kõik ujuma. Alles õhtul sain teada, et ühed sokid olid ujulas jäljetult kaduma läinud. Pärast arvutitundi leidsin ühe roosa soki arvutiklassist laua alt, aga seda ei tunnistanud keegi omaks. Arvutitunnis täitsime ülesandeid, mis vajasid tähestiku tundmist. Silma paistsid Laura, Carmen, Renek ja Adeele. Kunstitunnis täna rebisime ja punusime. Punumine oli enamusel hästi meeles. Rebimisega nägi mõni kõvasti vaeva. Lõpuks saavad valmis punavalged kärbseseened. Punumise eest kiitused Laurale, Jaanusele, Joonasele ja Martale. Vahvad tööd jõudsid lõpuni valmis teha Triinu, Adeele ja Andra.
Tänan Laurat ja Greetet nimepäeva tervituste eest!
Ootan päevaraamatuid õpetajate päeva muljetega!

No comments: