Tuesday, October 7, 2008

7.oktoober

Täna hommikul oli nii paks udu, et andis koolimaja otsida. Õnneks leidsid kõik selle üles ja koolipäev võis alata. Õpetaja lauale ilmus täna 3 päevaraamatut. Tänan Joonast, Triinut ja Martat. Ootan teiste
muljeid õpetajate päevast.
Matemaatikas õppisime täna lahendama matemaatilisi jutukesi. Need rääkisid öökullist ja siilist. Silma paistsid Marta, Jaanus ja Carmen.
Vahetunnis pakkus Adeele kuulamiseks oma CD-lt sügislaulu. Õpetajale jäi aga kõrvu sealt veel üks laul. Sellega alustasime eesti keele tundi. Laulus keetis hiir hernesuppi. Meie aga lugesime siili õunasupi keetmisest. Lugejad olid ilmekad. Eriti Marta, Mardo ja Greete. Raamatust saime teada, et üks külaline oli siilil veel, mäger. Mängisime lõpuks lugu veel rühmades. Näidendit meeldib meile väga teha. Vihikusse kirjutasime ka väikese loo siili keedupotist. Päris puhast tööd kahjuks ei olnudki. Ikka algas mõni lause väikese tähega või puudus punkt lause lõpust. Ärakirjavigadest rääkimata. Täpsemad olid Renek ja Marta. Kauni kirja eest kiidan Andrat, Karelit ja Adeelet. Enne loodusõpetuse tundi saime maitsta Sigridi toodud maiustust. Selle oli ta ema toonud Ungari reisilt. Loodusõpetuses kordasime üle marjad. Lisaks tegime tutvust jõhvika ja murakaga. Triinu on väga hea marjade tundja! Vestlesime puuviljadest ja viljapuudest. Koos leidsime üsna palju erinevaid õunasorte. Võib olla õnnestub neljapäeval väike õunanäitus korraldada? Teema lõpetuseks tuli täita töövihikus harjutus põõsastest. No küll oli siit lugeda imelikke asju! Mõnel on sarapuul suured roosad õied, paju küljes valged marjad, jne. Mitte ühtegi veatut tööd!!! Kahju. Ometi oleme neist nii palju rääkinud, pilte vaadanud, õues uurinud!
Võimlejad tegid trenni, flöödipuhujad mängisid pilli.

No comments: