Monday, October 20, 2008

20.oktoober

Algas viimane koolinädal sel veerandil. Reedel saame tunnistused! Mardo poetas laudadele kommi. Eelmine nädalalõpp oli väga tegus ja sündmusterohke. Mõned sünnipäevad jõuti veel lisaks pidada ja õues mängida. Karel ja Marta on haigevoodis. Joonas arvas, et pärast tänast ujumist tuleb veel haigeid juurde, aga ehk ei lähe nii.
Matemaatikas treenisime 20 piires üleminekuga liitmist. Mulle tundub, et asi läheb päris kenasti. Töövihikus otsisime vigu ja parandasime need ruudulisse vihikusse. Kõige täpsemad ja kaunimad tööd olid Laural, Sigridil ja Andral. Mõnel on raskusi ruutude lugemisega ja äärejoontest kinni pidamisega. Tähelepanelikumalt võiks õpetaja selgitusi kuulata, siis jääks ka kustutamist vähemaks ja vihikud oleks ilusamad.
Eesti keeles tuletasime meelde tegusõnu ainsuses ja mitmuses. Ärakirja harjutus oli kõige täpsem Renekil, kiitus veel Carmenile, Jaanusele, Andrale ja Sigridile. Kirjutasime erineva pikkusega kaashäälikutega sõnu. Hästi läks. Eksiti vähe. Kõige tähelepanelikumad olid Laura, Carmen, Jaanus, Renek, Triinu, Joonas. Lugesime juttu vastandsõnadega.
Ujulast tuldi tagasi täna vähem tilkuvana. Pikad juuksed võiks tüdrukutel sel päeval küll kinni olla, oleks lihtsam. Mõned olla täna juba suurde basseini lastud, need olid väga uhked. Andra olevat olnud kõige osavam vee alt rõngate kokku korjamises. Tema oli ka kõige osavam arvutitunnis tähelepanumängus. Tuli järjestada ühevärvilisi naeratusi. Lausa hämmastav tulemus - 25 932 punkti! Jõudis 10 levelisse, ei jäänud kordagi ajahätta. Väga head tulemused olid veel Adeelel, Triinul, Carmenil, Sigridil. Poisid jäid seekord kõvasti tüdrukutele alla. Lõpuks hakkasid ka nende tulemused paranema.
Kunstitunnis värvisime korke, et neist roboteid meisterdada.
Carmen ja Laura on meil usinateks kergejõustikutrennis käijateks hakanud. Aga mõned eelistavad sel ajal ainult arvuti taga istuda. Täna külastati ka postkontorit, sest tädi Helle on terveks saanud. Kolmapäeval meisterdame käsitööringis pärlitest liblikaid.

No comments: