Thursday, October 16, 2008

16.oktoober

Neljapäev. Alustame Bingoga. Karel saab kolmekordse võidu. Joonas topelt-võit. Õnne on veel Greetel, Sigridil ja Carmenil. Õpime liitmist üleminekuga ehk liitma arvudele 9, 8, 7 ja 6. Meeles peab püsima reegel - ENNE LIIDAN NII PALJU, ET 10 TÄIS SAAB, SIIS LIIDAN ÜLEJÄÄNUD OSA!
Et asi paremini selgeks saaks, võtsime appi pirnid ja õunad.
Eesti keeles lahendasime mõistatusi ja leidsime näidendi tegelastele sobivaid omadusi. Lõpuks lavastasime veelkord loo. See on nüüd küll nii selge, et jutustamine tuli kohe kenasti välja. Eriti mõnus oli kuulata Martat. Homme plaanime lugu I klassile mängida. Selleks koostasime ühiselt neile kava. Mardo koos tüdrukutega hoolitses selle kaunistamise eest.








Luuletuse lugejad olid täna kõik väga tublid. Ainult viied. Vaatluse alla võtsime täna ka suluta kaashääliku pikkused. Treenisime mälu. Vaatasime 5 sekundit 5 pildiga rida ja pärast proovisime need kirja panna, mis meelde jäid. Iga korraga tulemused paranesid.
Magustoit maitses täna väga - küpsised jogurtiga.
Loodusõpetuses saime teada, missugused taimed on üheaastased, kellel on maa-alune vars ja kellel sibul mullas. Tarkust tuli kotiga.
Üles sai täna ka mitu meie tööde näitust.













Laura pommitas täna õpetajat küsimustega eilselt maakonna viktoriinilt ja oli üllatunud kui õpetaja oskaski vastata.

No comments: