Tuesday, November 18, 2008

18.november

Täna hommikul oli juba õhus talve tunda. Jää prõksus lompide peal ja autod olid valged.
Matemaatikas alustasime tänagi tekstülesannete lahendamisega. Paar tükki tegime nii nagu ikka oleme harjunud, aga siis õppisime uue asja ära. Märgime nüüd otsitava arvu tähega ja leiame sellele väärtuse. Tundus, et midagi eriliselt keerulist selles pole. Jõudsime ka ühe töölehe täita. Sellega said väga hästi hakkama Greete, Marta, Karel, Andra, Renek, Adeele.
Eesti keeles jätkus televisiooni teema. Õpetaja luges ette loo televiisori unenäost. Näidendi lugemine tuli eriti vahvalt välja Adeelel, Greetel, Triinul ja Jaanusel. Rollid loosisime. Lavastasime loo. Uudistasime ETV kodulehekülge ja sealt lastesaadete kohta saadavat infot. Lugesime katkendit Malviinast ja Buratinost. Need tegelased on pärit raamatust "Pinocchio".
Loodusõpetuse kodused tööd olid kõik toredad. Kirja oli saanud hulk loomi, kellega kodu juures kohtutud. Ühiselt panime kirja veel linnud, keda kooli juures näinud oleme. Lähemalt uurisime loomi, kes metsas elavad. Põhitähelepanu sipelgatele ( seda seoses toimunud pahandusega ). Näitasime oma oskust ära tunda aias elavaid loomi. Kasutada võis töövihikus olevaid pilte. Kõige täpsem töö Martal. Mõni jõudis veel ristsõnaga jõudu katsuda. Nutikad olid Joonas, Triinu, Adeele, Jaanus.

No comments: