Wednesday, November 19, 2008

19.november

Esimene lumi!
Mõni oli juba hommikul enne kooli jõudnud lumememme teha, mõni kukkuda. Ingliste buss hilines, eks oli libe. Suur vahetund veedeti muidugi õues. Loodetavasti ei külmetanud keegi märgade riietega, sest väga vesiseks kiskus ilm päeva peale. Karel on juba haige.
Lumisel hommikul sobis alustuseks kohe unise karupoja mäng. See venis täna eriti pikaks, sest kuidagi ei selgunud võitjat. Nii mõnigi oli võidule juba üsna lähedal, aga ikka oli keegi kiirem. Lõpuks saavutas Marta võidu, Andra oli teine. Lahendasime tabelülesandeid tahvlil. Püüdsime tekstülesandeid lahendada nii, et kadunud arvu asendasime tähega. Saime hakkama küll! Töövihikus oli ülesandeid paras hulk, jätkus tundi ja jäi koju. Kiiremad said tunnis kõik ülesanded valmis. Tubli Carmen, Jaanus ja Adeele. Üks tüdruk oli väga kurb, et temal koju ei jäänud midagi teha. Võttis siis ühe lisaülesande lehe kaasa. Koduse töö eest saan samuti kiita Jaanust ja Adeelet.
Täna kuulasime lugu sellest, kuidas Malviina Buratinole koolitööd õpetab. Kirjutasime mõned laused neist vihikusse. Tuli hoolas olla ärakirjas ja jälgida kaashäälikuühendi reeglit. Laura suutis seda kõike suurepäraselt teha. Renekil ka väga ilus töö. Mõnel takistas töö tegemist koju jäänud vihik. Tublid lugejad olid täna Carmen, Jaanus, Laura, Adeele.
Inimeseõpetuses vaatasime välja mõeldud tuleviku kodusid. Eriti fantaasiarikkad tööd olid Mardol, Jaanusel, Martal ja Adeelel. Oli ka jälle üks koju jäänud vihik. Õpetaja luges taas lugusid Johannesest - jõuluõhtu tema kodus ja välismaal käik ning koju jõudmise rõõm. Joonistasime peretüüpe.
Käsitööringis meisterdasime baleriine. Mõned jõudsid valmis oma nukud. Adeelel oli kaasas plaat balletti muusikaga, seda kuulasime ka.Homme peale teist tundi sõidame Juuru. Tagasi umbes kell 1. Siis jõuame veel mudilaskoori laulma ja iluvõimlemisse.

No comments: