Wednesday, January 14, 2009

14.jaanuar

Tänagi käis arvutiklassis kõva pranglimine. Harjutasime lahutamist ja liitlahumist ( liitmine ja lahutamine vaheldumisi). Endiselt on kõige edukam arvutaja Andra. Ta edestab teisi 200-300 punktiga. Lahutamises olid "kõvad käpad" ka Jaanus ja Adeele. Liitlahumises aga Triinu ja Karel. Kodus harjutajaid on lisandunud. Tore! Tulemused paranevadki ainult treenides. Koduste tööde eest kiitused Triinule, Martale, Mardole, Sigridile, Adeelele, Joonasele. Tunni tööd olid veatud Carmeni, Joonase, Andra, Adeele, Sigridi ja Reneki vihikus. Tunnikontrollid olid hästi lahendatud. Puhas "viis" särab Marta, Hedvika, Joonase, Adeele, Triinu, Aigi, Jaanuse, Andra töö all. Tegelikumalt viletsamat hinne kui 5- ei olnudki. TORE!
Õpetaja oli tänagi väga rahul kõigi lugejatega. Luuletus tuli ladusalt ja ilmekalt välja. Eriti kiidan Karelit, Aigit, Hedvikat, Adeelet, Sigridit. Vahvalt dramatiseeriti eilset Setu muinasjuttu. Näitlejapreemiad võiks täna anda Jaanusele ja Carmenile.
Rõõmu tegid ka vahvad inimseõpetuse tööd. Vaatasime neid koos ning arutlesime, milliseid töid tuleb kodus teha ja miks.
Ainsaks murepiisaks oli toredas päevas see, et oli jälle üks puuduv vihik. Sellel nädalal pole olnud päeva, kus keegi ei peaks end halvasti tundma tegemata töö või koju jäänud töövahendi pärast. Oleme hoolikamad oma asjade kotti panekuga!
OOTAN PÄEVARAAMATUID! Tänud Sigridile, kellel kõik korras.
! Käsitööringis meisterdame homme villalambakesi.

No comments: