Monday, January 19, 2009

19.jaanuar

Nädalavahetusel sai Andra aasta vanemaks. Õnnitlesime teda täna. Lisaks traditsioonilistele kingitustele üllatas teda Marta oma valmistatud lilleõiega. Väga uhke!
Matemaatikas pranglisime tänagi hoolega. Seekord tegelesime liitlahumise ja lünkamisega. Kiidan Hedvikat, Joonast, Renekit, Jaanust, Adeelet, Carmenit. Tore oli kuulda, et isegi mõni lapsevanem oli nädalavahetusel pranglimist proovinud. Iseseisev töö töövihikus laabus vigadeta Adeelel, Andral, Martal, Aigil. Hedvika oli usin lisaülesannete lahendaja. Eelmise nädala töövihiku tööde eest kiidan seekord Joonast, Laurat, Adeelet, Martat, Sigridit.
Eesti keeles koostasime küsimusi ja kirjutasime nende põhjal väikese jutukese oma sõbrast. Kahjuks läheb ikka mõnel meelest, et lause alguses on suur täht ja lõpus märk. Kaunid tööd olid Laural, Carmenil, Adeelel. Lugesime toredat lugu oravast, kes otsis linnumajas peavarju. Selle kohta jäi kodus küsimusi koostada. Projektori abil sai läbi viidud viktoriin, milles tuli näidata teadmisi lause koostamise ja alustamise-lõpetamise kohta. Esikoht tuli päris võimsalt Hedvika rühmale ( Marta, Andra, Carmen ). Juturaamatute lugemine läheb kenasti. Kõik on veidikenegi sellega tegelenud. Mitu last raamatu läbigi saanud. Kiitus Martale, Carmenile, Joonasele, Sigridile ja Adeelele toredate kokkuvõtete eest.
Kunstitund oli täna veidi iseäralik, sest tööjuhendid tulid projektori abil ekraanile. Õppisime videost märkmikku voltime ja jooniste abil voltisime valmis pingviinid. Mõni sattus nii õhinasse, et peale tundegi volditi märkmikke juurde igasugustest paberitest. Kaunistasime need koerte ja kasside kleepsudega. Hakati neisse kirja panema klassikaaslaste sünnipäevi. Eriti täpsed voltijad olid Laura, Triinu, Aigi.

No comments: