Tuesday, January 27, 2009

27.jaanuar

Täna 2 puudujat. Eelmised koolis, aga juba on uued maha murtud. Õpetaja varus täna klassi hulganisti taskurätte. Carmen ja Laura ei jõudnud ära imestada, et neid nii palju peab olema.
Rõõmu tegid täna väga tublid jutustajad eesti keele tunnis. Ladusalt ja hea sõnavaraga räägiti eilsest lugemispalast. Kiitus Renekile, Joonasele, Laurale, Adeelele, Triinule, Mardole, Greetele. Panime ka ise kirja ühe talvise loo. Selleks tuli täita sobivate sõnadega lüngad ja oligi jutt valmis. Kiidan Hedvikat, Renekit, Joonast, Laurat ja Adeelet. Kahe viimase tööd rõõmustavad kauni käekirjaga veel lisaks. Pranglimises rebis ette Jaanus, järgnevad talle Carmen ja Adeele. Oma tulemust parandasid täna veel Andra, Triinu, Laura, Mardo ja Sigrid. Koduse tööd olid veatud Sigridil, Joonasel, Triinul, Laural, Jaanusel ja Adeelel.Tondipere kaalud said täpselt kirja ainult Laura ja Adeele vihikusse. Kaalude järgi panime ka endid loodusõpetuse tunnis ritta.
Edasi tegelesime hoopis termomeetrite ja kraadidega. Lõpuks panime käima ühe katse. Korrapidaja Joonas tõi õuest lund, asetasime selle sisse termomeetri ja jälgisime näitu. Liikus see -2 kraadi juurest +19 välja. Tuli ainult veidi oodata ja kannatada.
Kehalise tund olevat olnud väga lõbus, sest kelgutati väljas. Homme jälle!

No comments: