Wednesday, January 28, 2009

28.jaanuar

Täna õnnitlesime väikese hilinemisega siis lõpuks ka sünnipäevalast Hedvikat.



Inimeseõpetuses panime täna tahvlile kirja kõik oma vanemate ametid. Lõpuks valisime sealt välja need, mis tundusid kõige põnevamad olema. Enim hääletati näitleja elukutse poolt. Põnevaks peeti veel FIE, mehaaniku ja raamatupidaja ametit. Aga õpetaja elukutse ei saanud ühtegi häält?





Tunni lõpuks luges õpetaja katkendi Kerttu Soansi raamatust "Jüri ja Mari 10 ametit". See oli hoolivast arstist Marist. Kuna kella helisedes jäi jutt pooleli, siis mõned lugesid selle vahetunnis ise lõpuni, et teada saada, mis sai Peetri näpuotsast, mis ta salatit riivides kaussi kaotas. Oled sa juba mõelnud, millist ametimeest sa reedel mängid?Matemaatikas lahendasime täna ülesannet bensiinijaamast, kui Carmen teravsilm, avastas, et pilt töövihikus on ju Rapla bensukas tehtud. Üks mees aga arvutas sel ajal hoolega hoopis vanaema vanust. Teistel nalja kui palju, et mis see vanaema seal bensukas teeb?
Arvutitunnis sai õpetaja rakendada laupäeval arvutikursusel õpitut. Olin koostanud oma esimese testi lemillis. Asi töötas edukalt. Julgen seda nüüd sel laupäeval kursustel ka õpetajale näidata.

No comments: