Sunday, January 25, 2009

23.jaanuar

Matemaatikas oli suur harjutamise - treenimise tund. Võistlesime, mängisime, täitsime töölehte, lahendasime töövihikus ülesandeid. Tööleht sai vigadeta täidetud Aigil, Joonasel, Jaanusel, Carmenil. Töövihiku eest kiitus Martale, Joonasele, Adeelele. Võidukas oli Jaanuse võistkond. Nobedad arvutajad olid Carmen, Mardo, Andra, Marta ja Adeele. Mängiti doominot ja lotot. Mõni sattus nii suurde hoogu, et vahetundki kulus arvutamisele. Tööasendid olid väga huvitavad, näoilmed erinevad.
Kunstitunnis joonistasime inimest. Võtsime ise suusataja ja lumepalli viskaja asendi. Sättisime liigendnukud sobilikku asendisse. Nende abil joonistasime esialgu kriipsujukusid, pärast riietasime need talviselt. Töötati hoolega ja inimesed said päris uhked. Värvimistööd tuleb esmaspäeval veel jätkata. Kaua tehtud kaunikene! Lumesõjareeglid said ka seinale pandud. Vaidluseks läks veel selle üle, kuidas trahvida reeglite rikkujat. Tuleb veel mõelda. Lisaks valmistasime endale järjehoidjaid. Märjale akvarellipaberile tilgutasime värvilist tušši. Tekkisid karvased tegelased, nt "nohuvanad", "nohupikud". Esmaspäeval saavad need endale näod pähe ja käed-jalad külge.
Tüdrukutel oli taas segadus trenniga. Seekord tormati võimlasse, aga pidi olema koolimajas. Ei tea, mis viimasel ajal tähelepanuga lahti on?

No comments: