Wednesday, January 21, 2009

21. jaanuar

Tänane hommik võttis meid vastu toreda valge lumega. See meelitas ka vahetundides õu. Päeva lõpuks seisis hoovis vahva habemega lumetaat koos kahe lapsega. Autoriteks Sigrid ja Adeele.
Puudujaid oli juba 3.
Matemaatikas pranglisime ja liitsime puutetahvlil kahekohalisi arve. Koduse ja tunni töö eest kiitused Laurale, Carmenile, Jaanusele. Kodus olid usinalt pranglimist treeninud Carmen, Sigrid ja Mardo. Tulemused kohe paremaks läinud. Hetkel juhivad lünkamist Andra, Jaanus ja Laura, võrdlemist Andra, Jaanus ja Marta. Nüüd võid hakata harjutama juhu-kolmevõistlust.
Eesti keeles tegelesime ka täna vastandsõnadega. Läks hästi. Lõpuks tuli nendega täita ristsõna. Nutikad olid Aigi, Andra, Marta, Triinu, Carmen, Jaanus, Laura. Vastandlikud olid ka ilmamärgid töövihikus. Nende abil koostasime ilmaennustusi. Homme kuulame, mida räägitakse ilmast Eestimaal. Täna tasub uudiseid jälgida ja mõtteid koguda. Kiitus ilusate tööde eest töövihikus Joonasele. Lugesime luuletust sulailmast ja suusailmast. Kõik rühmad tegid seda toredasti.














Koduse loo lugesid kenasti ette Aigi, Sigrid ja Laura.
Inimeseõpetuses rääkisime kodustest töödest veel, vaatasime tabelid üle, nuputasime. Aigil ja Adeelel õnnestus esimesena kõik tööd üles leida. Edasi hakkame rääkima elukutsetest ja ametitest.
Muusikatunnis kiitis õpetaja pillimängu eest Sigridit, Aigit, Mardot, Martat, Joonast, Adeelet, Jaanust, Laurat, Carmenit.
Lõunasöök oli väga maitsev, aga kahjuks jäi kartuliputru väheks. Söögitädid olid ise väga murelikud, sest sellised need uued toidunormid kahjuks on.
Arvutitunnis tegelesime Miksikeses vastandsõnadega ja lauselõpumärkidega. Enamus sai kätte ka e-kooli parooli. Nüüd saad ise kodus oma töid ja tegemisi jälgida.
Homme saab käsitööringis meisterdada villast leevikesi ja tihaseid.

No comments: