Friday, April 11, 2008

10.APRILL

Neljapäev - tegus päev.
Mulle meeldib neljapäev sellepärast, et siis on kaks eesti keelt ja saab rahulikult mitmeid tegevusi teha ja ei pea kiirustama ja rabelema. Alustasime luuletusega "Isevärki rong". Sellesse tuli leida sobilikke riime. Kõik rääkisid maiustustest. Luuletuse lõpus jõudis rong Hamba-arstila peatusesse. Loodetavasti jõuab meie homne rong ikka Balti jaama. Järgmisena luges õpetaja ette loo, kus ilves Tiit ja utt Uudu käisid hambaarsti juures. Pärast kuulamist tuli + ja -märkida lausete juurde.Kiitus selle eest Sigridile ja Joonasele. Karel ja Jaanus olid ka tublid. Lugesime Tiidust ja Uudust. Seekord kippus vigu palju sisse tulema. Veatult luges ainult Hedvika. Päri kenasti tuli lugemine välja ka Martal, Jaanusel, Laural ja Renekil. Õppisime uue kirjatähe V. Mängisime äraarvamismängu õpikust. Selgus, et kõigis sõnades asub s kõrval tugev sulghäälik. Töövihikus sõnu kirjutades selgus, et täpselt sama lugu on ka h-tähega. Saimegi selgeks uue kirjareegli. Harjutasime veel selliste sõnade kirjutamist. Kiitus Greetele toreda lugemismapi lehe eest "Sipsiku" raamatust.
Matemaatika algas oodatud Bingo mänguga. Õnne oli Sigridil, Andral, Joonasel, Carmenil, Martal. Õppisime Võluruute lahendama. Võlukunsti said väga hästi selgeks Jaanus ja Andra. Veidi õnnestus võluda veel Hedvikal, Karelil, Martal, Carmenil. Harjutasime tekstülesannete lahendamist ja arvutamist 20 piires. Koduse töö eest kiitus Martale, Greetele, Joonasele, Carmenile. Kahjuks oli taas kaks poolikut tööd.
Kunstitunnis valmisid seinapildid sinililledega.

Eelmisel korral maalitud taldrikule rebisime paberist õisi ja lehti. Tööd tulid välja kaunid ja ehivad nüüd koolimaja koridori seinu. Eriti sattus hoogu Laura, kes muudkui rebis ja rebis kannatlikult. Aga tuli ka väga kaunis töö.










Tüdrukud tegid täna trenni spordimajas. Pärast punusime pärlitest käevõrud lõpuni. Andra sai juba teise valmis. Ta on selles töös väga osav

No comments: