Sunday, April 20, 2008

17.APRILL

Päevad peaks aina pikemaks muutuma, aga tundub vastupidi. Kohe kuidagi ei jää enam aega arvuti taga istuda. Tahaks aga õue ja päikese kätte!Teen nüüd tagant järgi.
Neljapäeval kuulasime lugu "Meie kodu". Seal elavad kummalised olendid tillukesed, kes tavaliselt teevad palju pahandust, aga vahel tulevad ka lapsele appi. Kiitus tähelepaneliku kuulamise eest Greetele, Hedvikale, Mardole, Martale, Mirjamile, Joonasele, Andrale,Triinule. Töövihikus tuli ühe kodu ruumide nimed õigesse kohta liimida. Koduse pala lugemine tuli väga hästi välja. Alla viie ei saanud keegi hindeks. Eriti tahaks kiita Carmenit, Andrat ja Joonast. Uues lugemispalas oli ema Ene päris pahane Anna ja Aadama peale, kes ei viitsi mänguasju kokku korjata. Tuli välja, et televiisorit on kõige kergem koristada. Töövihikus täitsime lünki sulghäälikutega ja otsisime mänguasjade hulgast neid sõnu. Valisime sõnadele riime, kes kõik üles leidis, sai vastuseks sõna KEVAD. Eno Raua kevadisse luuletusse valisime samuti sobivaid riime. Tublid riimisepad olid Marta, Mirjam, Hedvika, Joonas, Karel, Triinu, Renek, Carmen. Õpetaja luges ette veel toredate riimidega luuletusi käost. Jäi ka aega mängida veidi Aliast. Seletamisele läksid kodused asjad. Rohkem punkte kogusid Hedvika, Carmen, Joonas, Triinu.
Bingomängus oli õnne Sigridil, Joonasel, Mirjamil, Andral ja Triinul. Kõige rohkem vedas Karelil, ta sai kohe topeltbingo. Harjutasime arvutamist täiskümnetega. See on väga lihtne. Carmen paistis täna silma väga kiire tööga ja Joonas täpsusega. Töölehe täitsid vigadeta Marta, Joonas, Andra ja Carmen. Tublid olid veel Renek, Karel, Hedvika. Kahjuks oli ka neid töid, kus vigu hulganisti. Kahju on ka sellest, et tänagi oli unustajaid ja tegemata töid. Kunstitunnis maalisime pajuoksad sinisele paberile. Urvad tegime aga näppu valgesse värvi vajutades. Päris uhked tööd. Kiitus Hedvikale, Sigridile, Mardole, Martale, Joonasele, Andrale, Triinule.
Tüdrukud käisid trenni tegemas täna spordimajas. Poisid veetsid selle aja enamuses arvuti taga, aga ka poes.
Käsitööringis maalisime klaastaldrikuid. Mõni lõpetas oma käevõru.

No comments: