Tuesday, April 8, 2008

8.APRILL

Täna hakkasime lõpuks kirjutama suuri kirjatähti. Esimeseks täheks sai U. See täht tuli ära arvata esmalt tahvlil olevatelt piltidelt. Kirjutasime sõnu u ja uu-ga. Harjutasime nimede kirjutamist U ja Ü-ga. Kodus harjutatud lugemispala tuli täna väga hästi välja. Kõik said viied, mõni küll väikese miinusega. "Elevant" oleks võinud veidi julgemalt "pasundada". Selle eest kiitus Carmenile, Laurale, Joonasele. Rõõmu tegid täna Sigrid, Greete ja Andra oma lugemisega.
Matemaatika tundi alustasime rühmadevahelise võistlusega. Kõige rohkem arvukaarte õnnestus koguda Jaanuse, Joonase ja Laura rühmal. Nemad edestasid teisi 3 punktiga. Greete ja Hedvika pidid ainult kahekesi hakkama saama. Said ka. Nad olid väga tublid. Harjutasime 20 piires arvutamist. Ühiselt panime kirja kadunud arve. Igaühel endal tuli läbi teha 4 pikka arvuahelat. Täiesti veatult õnnestus need läbida Hedvikal ja Laural. Super! Teistel tulid väikesed komistused sisse. Täitsime töölehe nr.17. Mitte ühtegi viga ei teinud Greete, Joonas, Laura ja Andra. Kellel aega üle jäi, asus koduseid töid tegema. Eriti kiired olid Karel, Jaanus, Laura ja Andra. Nendel jäi aega veel lisatöökski. Eelmise koduse töö eest kiitus Greetele, Martale, Jaanusele, Joonasele, Laurale ja Renekile.
Loodusõpetuses vaatasime esmalt üle kodused tööd. Kõik olid kenasti sellega hakkama saanud. Oli toredaid leide puust tehtud asjade hulgas, näiteks - Buratino, võinuga, tikud, paber, nagi, aed, liivakast, hambaork, pildiraam. Silma paistis Laura väga põhjalik töö. Kaunid tööd olid veel Carmenil, Greetel, Sigridil ja Martal. Tänaseks tunni teemaks oli VESI. Rääkisime sellest, kus teda leidub, millised omadused tal on,miks meil seda vaja,milliseid hääli see teeb ja mis olekus ta olla võib. Nuusutasime puhast kraanivett ja maitsesime kasemahla. Lahendasime mõistatusi.











Kehalises mängiti saalihokit ja rahvaste palli. Võitis Kareli võistkond. Jaanus kurtis, et tema võstkonnas lõid tüdrukud kaks oma väravat.Mis sa tahad teha?

Trenni saabus Carmeni ema suure kotitäie Lottede kleitidega. Tal olid need kõik prooviks valmis. Õpetaja Kadi jagas laiali uued valged trikood. Põnev oli uute riietega. Trenni tehti aga ikka endiste kostüümidega, sest uusi tuleb ju hoida esinemiseks. Carmeni vend aitas vaibad lahti rullida ja läkski painutamine-venitamine lahti.
Oli rõõmus päev!

No comments: