Friday, May 23, 2008

22.MAI

Neljapäev. Täna hakkasime harjutama tutipeoks. See toimub järgmisel reedel, 30.mail. Meie oleme peo läbiviijateks. Üheksas klass võttis sügisel meid kooli vastu, nüüd saadame meie nad eksamitele. Neile heliseb siis viimast korda koolikell Valtu koolis. Kirjutasime sõnu g-tähega. Väga tublid olid Greete, Hedvika, Renek, Adeele, Jaanus, Carmen, Laura. Harjutasime kirjatähte L kirjutama. Lugesime suvist luuletust. Harjutasime seda kolmikutes ja kandsime lõpuks teistele ette. Parimad esinejad olid Jaanus, Adeele, Hedvika, Carmen, Laura, Marta, Andra, Triinu, Renek. Kirjutasime viimase etteütluse sel aastal. Veatud tööd olid ainult Triinul ja Renekil. Väga hästi kirjutasid veel Marta, Adeele, Laura, Jaanus, Mirjam. Kahjuks olid enamusel tulemused viletsamad kui eelmisel korral. Oma tulemust parandasid ainult Sigrid, Renek ja Mirjam.
Matemaatikas alustasime ikka Bingoga. Teisiti ju neljapäeval ei saa. Õnn naeratas ... Kella harjutasime esialgu paarides.


Pärast jõudis õpetaja juures käia pool klassi oma kella tundmist näitamas.Väga tublid olid Karel, Mirjam, Triinu, Adeele, Jaanus, Carmen. Samal ajal täideti töölehte 21, kus tuli näidata oma oskusi mõõtmisel ja joonestamisel. Nii viletsasti pole meil veel ükski töö läinud. Rahule võib jääda ainult Marta ja Adeelega. Veel said ilusasti hakkama Hedvika ja Carmen. Kellel aega üle jäi, valis veel töölehe kella kohta klassi eest pingilt( lihtsam ) või klassi tagant pingilt( raskem ). Kiitus Sigridile, Karelile, Andrale, Jaanusele, Laurale. Kunstitunnis maalisime päikest. Segasime kollast värvi punasega ja saime erinevaid uusi toone. Eriti usinad värvisegajad olid Sigrid ja Mirjam. Päikesele kiiri maalides tuli olla hästi täpne ja kannatlik, et päike karvaseks ei muutuks. Sellega said väga hästi hakkama Laura, Andra, Karel, Marta, Hedvika.
Tüdrukutel oli täna selle aasta viimane trenn. Näidati, milleks keegi suuteline on.

No comments: