Monday, May 5, 2008

5.MAI

Täna hommikul oli kõigil nii palju rääkida oma nädalavahetusest, et pool tunnist kuluski ainult jutuajamisele. Sügisel õnnestus mõnelt vaevu lauseke välja pigistada, nüüd jätkub juttu küllaga. Paljud olid mõnusasti õuemängudega aega veetnud, ikka liivakast ja jalgrattad. Carmen ja Jaanus võtsid koos vanematega osa kampaaniast "Teeme ära!" ja käisid koristamas. Mõlemal on nüüd vastav rinnamärk olemas. Tänud ka Carmenile kaunite tulpide eest. Kehalise tunnist tuli ta veel kimbu meelespeadega. Lilli on meie klassis viimasel ajal rõõmustavalt palju. Reedel korjas Karel õpetajale kimbu nurmenukke.
Sigrid oli käinud surfimessil ja kõvasti šopanud. Ka meie saime kuulata tema uut plaati "Jänku-Jussi lauludega".












Adeele jätkas taimede istutamist vanaema juures. Ta tõi ka klassi Eestimaa kaardi, millele kodus kohta ei leidunud. Selle juures läks vaidluseks, kas on olemas koht nimega Jüri. Oli küll!
Greete käis laudas loomi vaatamas. Laura käis Paides jalgpalli vaatamas. Marta pidas venna sünnipäeva. Andra ööbis sõbra pool. Renek külastas Kohila vanaema. Hedvika tegi maalritööd ja käis isaga kalal, kahjuks aga ilm ei soosinud kalamehi ( liiga palav ). Karel läheb homme taas korvpallivõistlustele.
Lugesime katkendit "Lotte" raamatust. Arutlesime teemal, miks vanemad muretsema hakkavad kui lapsed õigel ajal koju ei tule. Aitasime Bruno emal kirjutada teadet oma kadunud poja kohta. Alustasime emast luuletuse pähe õppimist. Selle nädala lood keerlevad kõik emadepäeva ümber. Pole enam ju kaua jäänud! B kirjaleht oli väga kaunis Hedvikal, Martal ja Andral. Kiitus veel Carmenile, Adeelele, Triinule, Mirjamile, Sigridile. Mardo ja Greete olid kõvasti oma töödega vaeva näinud ja need olid seekord juba täitsa uhked välja tulnud. Mirjam ja Adeele esitasid täna taas oma lugemismapid. Paljud on oma kohustuslikud raamatud juba läbi saanud. Eriti usinad lugejad on olnud Marta, Carmen ja Adeele. Aga ühte mappi ei ole ma veel kordagi näinud!!! Tänud Mardole päevaraamatu eest.
Matemaatikas lugesime täna raha. Vaatasime Eestis käibel olevaid rahatähti ja uurisime, kes on nende peal. Arvutasime kroone kokku. "Ostsime" emadepäevaks kingitusi ja lilli.
Peale kehalise tundi toimus suur hargnemine. Adeele läks koos õpetaja Anne ja 3.kl Mari ning 2.kl Martiniga Raplasse õpioskuste olümpiaadile. Osad tõttasid nukuteatri etendust vaatama, osad muusikatundi.

No comments: