Wednesday, September 10, 2008

10. september

Ka täna oli mõnus koolipäev. Ainult nohuninasid on ohtralt tekkinud.
Usinad korrapidajad tegutsesid kohe hommikul, Adeele puhastas tahvleid ja Sigrid sättis tunniks pilte magnettahvlile. Juba kolmandat korda kostitas Adeele kõik õuntega, kandik sai kiiresti tühjaks.
Matemaatikatunnis alustasime poemänguga. Tuli arvutada tagasi saadavat raha. Sama töö ootas ka töövihikus. Tekstülesanded olid täna metsa teemalised. Muidugi liitsime ja lahutasime, võrdlesime arve. Hästi kiired arvutajad olid täna Karel ja Jaanus, ka Laura, Adeele, Carmen said tunnis kõik tööd valmis.
Eesti keele tund kulus ikka tegusõnade treenimiseks. Leidsime neid piltidelt, otsisime vihikust ja kirjutasime ise. Tuletasime meelde tähe Tt. Kuulasime plaadilt erinevas esituses lõbusat luuletust tähestikust. Ise lugesime kenasti nädalapäevade juttu. Kiitus Carmenile, Joonasele, Renekile väga ladusa lugemise eest. Hästi lugesid veel Marta ja Karel.
Inimeseõpetuses oli põnev näha pilte sõpradest. Väga põhjalik töö oli Adeelel. See on küll tore, kui sul nii palju sõpru! Minulgi oli au sattuda kolme lapse sõprade hulka. Oli kauneid, värvilisi pilte.

No comments: