Sunday, September 7, 2008

5.september

Matemaatikas arvutasime hoolega 20 piires. Kodused tööd olid enamusel väga hästi tehtud. Tunnis paistsid peast arvutamisega silma Joonas, Laura ja Sigrid. Töölehe täitsid veatult Marta, Joonas, Triinu, Carmen, Laura. Tuletasime meelde võrratusi ja arvutamist arvuga 0. Töövihiku ülesanded said väga hästi täidetud, mõni eksimus ainult oli klassi peale.
Lausete kasvatamise mäng täna ei edenenud kuidagi. Adeele jõudis kõige kaugemale 6 sõnaga. Reegliredelile liimisime 2 uut pulka - nimi algab suure tähega ja lause lõpus on punkt, hüüumärk või küsimärk. Lõbusaid perekonnanimesid leiame töövihikus. Kiitus ilusa töö eest Laurale, Adeelele, Triinule, Andrale, Martale. Õpikust selgub, et kõigi Anna ja Aadama uute klassikaaslaste perekonnanimed on seotud puudega. Uue õpetaja nimi aga Anne Mets. Häid lugejaid oli palju: Greete, Sigrid, Joonas, Karel, Triinu, Adeele. Tuletame meelde kirjatähe vV. Väga ilusad tööd olid Mardol, Jaanusel, Andral, Carmenil, Karelil. Eelmine kirjatehnika harjutus ( Uu ) oli väga hästi välja tulnud Carmenil, Triinul, Andral, Karelil ja Martal.
Täna lõpetasime ka oma loodusõpetuse katsed puuokstega. Nuusutasime, koorisime, murdsime, ...
Kunstitunnis maalisime Sõrve sääre tipust paduvihmaga korjatud kividele lepatriinusid. Väga puhtad tööd olid Sigridil, Mardol, Martal, Andral, Adeelel, Jaanusel, Laural. Lepatriinusid ka voltisime uuest voltimisraamatust. Hästi täpsed tööd olid Laural, Andral, Martal, Sigridil. Karel ei saanud kahjuks kaasa teha, sest tema läks korvpallivõistlustele. Triinu läheb pühapäeval vibuvõistlustele. Kui tunnid lõppesid, siis paistis õues päike ja pikapäevarühm kiirustas õue mängima. Esmaspäevast saame korralikku koolilõunat süüa.

No comments: