Wednesday, September 3, 2008

3.september

Täna kostitas Adeele kõiki oma koduaia maitsvate õuntega. Päeva lõpuks oli kandik tühi.
Matemaatikas tuletasime täna meelde arvude nimesid liitmisel ja liitsime 20 piires.Kellel vaja, see lõpetas paaris- ja paaritute arvude töölehe. Kõige täpsemad tööd olid Laural, Karelil, Triinul. Õunad olid õige värvi saanud Greete, Sigridi, Adeele, Marta, Jaanuse, Triinu ja Laura vihikus. Tunnis olid hästi täpset tööd teinud Adeele, Marta, Andra ja Jaanus.
Eesti keele tunnis mängisime taas suvebingot. Võitjateks osutusid Laura ja Mardo. Sai jälle oma suvemuljeid jagada. Vaatasime pilti suvepuhkusest ja vastasime küsimustele. Lugesime Anna jutukest, milles tema riided suvega väikeseks jäid. Tuletasime, millest jutuke ja lause koosnevad ning millega lause algab. Reegliredel sai esimese pulga.
Inimeseõpetuses tegime tutvust uue vihikuga. Selles oleva lõbusa tegelase ristisime Krõlliks. Nii oli nimekonkursi tulemus. See sai 6 häält ja välja pakkujaks oli Joonas. Pakuti veel: Nipitiri, Suslik, Sipsik, Robi, Roll ja Pärdik. Tunni teemaks oli klassikaaslased. Arutlesime, mis on muutunud meie sees ja välimuses. Lõbus oli mäng "Kadunud klassikaaslased".










Söödi kaasa toodud toitu.

Muusikatunnis kuulati seeneooperit. Kehalises mängiti saalihokit, mis lõppes tulemusega 2:0.

No comments: