Thursday, September 4, 2008

4.september

Matemaatikas oli täna Bingo mängus õnne Triinul ja Andral. Treenisime taas paaris- ja paarituid arve, sest töölehed näitasid, et suvel on see veidi ununenud. Õppisime arvude nimesid lahutamisel ja lahutasime. Sõrmed said kõvasti tööd!



Viimast korda mängisime suvebingot. Õnne oli Laural ja Andral. Suvepildilt leidsime hulga lauseid, kasvatasime neid aina pikemaks. Nii pikkade lausetega veel hakkama ei saanud kui Anna oma jutus. Selle loo lugemine läks aga päris kenasti. Väga ilmekas ja ladus esitus oli Adeelel ja Carmenil. Veatud lugejad olid veel Laura, Triinu, Jaanus. Täna tundus, et lugemisoskusele pole suvi nii tõsiselt mõjunud kui arvutamisele. Liigselt kiputi ainult vuristama ja nii need ebatäpsused tulevad. Edasi lugesime Aadama juttu, see oli lõbus. Tuletasime meelde u ja ü tähe kirjutamist. Määrasime sõnades u pikkust.Koostasime pildiseeria maasikal käigust. Kahe tunniga jõuab palju!
Loodusõpetuse tunniks oli ilm üsna sobiv, et õue minna. Hulk täpilisi, lillelisi, värvilisi kummikuid tatsas läbi lompide metsa alla. Õppisime puid, hõõrusime puukoorelt mustri paberi peale, uudistasime kännult aastarõngaid, lõikasime oksi klassi kaasa. Lisaks veel suured kivid, sipelgapesa, putukad-mutukad ja muidugi suur lomp veinivabriku ees. Üle tuli rääkida ka üks liiklusreeglite rikkumine.
Pikapäeva rühmale meeldib mängudesaalis.

No comments: